Измене и допуне Правилника о подели моторних и прикључних возила и техничким условима за возила у саобраћају на путевима

Дана 27.12.2019. године ступиле су на снагу најновије измене и допуне правилника, наведеног у наслову, које су већ и претрпеле исправку извршену у Службеном гласнику бр. 2 од 15.01.2020. године. Истовремено вас обавештавамо да, из оправданих разлога, још нисмо интегрисали ове измене и допуне правилника у испитна питања.

У циљу ваше ефикасније припреме за проверу знања и за трајно стицање знања из ове области препоручујемо да након тестирања или вежбања обавезно прочитате образложење тачног одговора (без обзира да ли сте тачно одговорили или не) и у пропису који се наводи у образложењу нађете одредбу која представља тачан одговор. На овај начин учите пропис, односно утврђујете где се и шта налази у њему, а како је приликом утврђивања дозвољено  коришћење прописа, јасно је да су други начини учења мање поуздани и ефикасни. Када научите да користите пропис и шансе да погрешите при вршењу техничког прегледа се смањују, ако радите савесно. У под-опцији Прописи опције Прописи и Обавештења, на нашем сајту, можете преузети ажурирану варијанту предметног Правилника у којем су означени, ставови, тачке, подтачке, алинеје, што ће вам пуно убрзати процес тражења одређене одредбе члана.

Желимо вам пуно успеха!

Ваш коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *